maandag 26 november 2012

Eye Candy veroverd Nederland!

Ja, ik heb mijn eerste persbericht ontvangen, nu een artikel erover schrijven dus!
Kunstwimpers zijn mateloos populair en niet meer weg te denken uit de wereld van make-up en visagie. Eye Candy, het Britse topmerk voor kunstwimpers wordt deze maand geïntroduceerd in Nederland. Eye Candy kunstwimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en nauwelijks voelbaar tijdens het dragen. Niet voor niets is Eye Candy favoriet bij Britse celebs en make-upartiesten!
Steeds worden valse en dramatische nepwimpers steeds populairder, en ze worden ook steeds meer dagelijks gebruikt.
Sommige mensen vinden het erg lastig om nepwimpers op te doen, maar als je het  eenmaal onder de knie hebt is het makkelijk, nogsteeds moeite? Lees in 5 stappen hoe je het moet doen!Stap 1
Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.
Stap 2
Haal de kunstwimpers een voor een voorzichtig uit de verpakking en plaats ze op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.
Stap 3
Draai de wimpers eventueel voorzichtig rond een potlood om de strip te buigen - dit maakt het aanbrengen nog makkelijker.
Stap 4
Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).
Stap 5
Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.

5 goede redenen om kunstwimpers te dragen
 • Bij je nieuwe outfit
 • Voor een filmsterrenlook bij een première
 • Voor een succesvolle flirt met die onbereikbare man
 • Om een onuitwisbare indruk achter te laten op dat feestje
 • Om het leven te vieren!                                                                     Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie. Verkoopadviesprijs: € 7,99 per set.
  Eye Candy zal het Eylure assortiment bij Kuypers Cosmetics vervangen.

  Ik hoop dat jullie nepwimpers nu leuk vinden! Voor mij blijft het maar niks.
  Liefs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten